Vraag direct een offerte aan!
Bouwen met Bennekers dat is vertrouwd!

Aanbouw

Een aanbouw, ook wel uitbouw genoemd, moet een volwaardige vergroting van uw huis zijn. Bennekers Bouwbedrijf is ruim 16 jaar gespecialiseerd in het bouwen van aanbouwen en uitbouwen. Uw wensen staan centraal en u bent verzekerd van onze uitstekende bouwkwaliteit. Je breidt zo je woning relatief snel en eenvoudig uit. En, ook niet onbelangrijk, door de extra leefruimte wordt de woning wordt simpelweg meer waard.

De bouw van een aanbouw of een uibouw is vakmanschap. Bennekers Bouwbedrijf verzorgt het project van ontwerpfase tot de oplevering. wij geven u advies, bespreken met u de mogelijkheden en maken daarbij een overzichtelijk offerte/calculatie (open begroting). Wij hebben de beschikking over gedreven en toegewijde vakmensen. Alle werknemers zijn betrokken bij hun werk en bouwen graag voor u de mooiste aanbouw of uitbouw.

Werkwijze

Onze specialisten gaan eerst samen met u om de tafel om in kaart te brengen wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Een goede inventarisatie is een belangrijk onderdeel, door slim te bouwen of op zoek te gaan naar alternatieven kan veel geld worden bespaard. Wanneer duidelijk is vastgesteld wat de gewenste werkwijze is wordt een duidelijk werkplan opgesteld. Aan de hand van duidelijke afspraken wordt een start gemaakt met uw (of inmiddels ons) aanbouw project. Het voordeel van het inschakelen van een kleinschalig bouwbedrijf is dat alle communicatie verloopt via een vast aanspreekpunt. Uw aanspreekpunt houdt de planning in de gaten, onderhoudt contacten met specialisten en voert de kwaliteitscontrole uit.

Voordelen aanbouw

Een aanbouw biedt u meerdere voordelen indien deze goed is uitgevoerd. Uiteraard creëert een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand ruimte. Ruimte die u kunt gebruiken als leef- of bedrijfsruimte. Bovendien creëert een aanbouw vaak meerwaarde aan uw woning of pand. Een belangrijke voorwaarde hiervan is dat de constructie goed moet zijn, het materiaal geschikt is en de afwerking netjes is.

 

Een dakkapel voor extra ruimte op zolder of slaapkamer

Een dakkapel zorgt voor extra ruimte op de zolderverdieping, t.b.v. een extra kamer.In alle maten, uitvoeringen en afwerkingen kunnen wij op iedere woning dakkapellen plaatsen.Tevens kunnen wij de overige verbouwingswerkzaamheden van de zolder compleet afgewerkt uitvoeren. Een dakkapel wordt door ons in één dag geplaatst.

Een dakkapel moet een volwaardige vergroting van uw huis en zolderverdieping zijn. Je breidt zo je woning relatief snel en eenvoudig uit. En, ook niet onbelangrijk, door de extra leefruimte wordt de woning wordt simpelweg meer waard.

De bouw van een prefab dakkapel is vakmanschap. Bennekers Bouwbedrijf verzorgt het project van ontwerpfase tot de oplevering. Iedere woning is anders daarom maken wij op elke woning een passend ontwerp/bouwtekeningen, geven u advies,bespreken met u de mogelijkheden en maken daarbij een overzichtelijk offerte/calculatie (open begroting). Of u nu een duurzaam of een traditioneel dakkapel wilt, u kunt uw dakkapel van diverse soorten materialen laten bouwen zoals bijvoorbeeld kunstof, hout, trespa, aluminium, zink, koper, keralit, rabat, etc. Wij hebben de beschikking over gedreven en toegewijde vakmensen, zij zijn betrokken bij hun werk en bouwen graag voor u het mooiste dakkapel van de straat.

 

Contact Bennekers Bouwbedrijf

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor uw aanbouw, renovatie of verbouwing? Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan door het offerteformulier op deze pagina in te vullen. Voor ons is geen klus te groot of te klein en zijn u graag en snel van dienst!

Een verbouwing is in deze tijd vaak goedkoper dan uw huis verkopen. U investeert zo in uw woning zodat uw huis meer geld waard wordt. Als een verbouwing juist wordt uitgevoerd dan wordt uw woning al snel meer geld waard. Het is dan ook een slimme manier van investeren.