Vraag direct een offerte aan!
Bouwen met Bennekers dat is vertrouwd!

Bennekers bouwbedrijf

Bennekers Bouwbedrijf is opgericht in 2003 door Raymond Bennekers. Het bedrijf is solide en allround ingesteld, dat bouwprojecten uitvoert op het gebied van nieuwbouw, aanbouw en verbouw voor de particuliere en zakelijke markt.

 

WERKWIJZE

Wij kunnen het gehele (ver)bouwtraject voor u verzorgen, van A tot Z . Wij denken met u mee en adviseren u over de mogelijkheden, waardoor al uw woonwensen vervult kunnen worden. De knowhow en het vakmanschap van onze medewerkers garanderen een optimaal resultaat. Het project wordt vooraf goed met u doorgesproken, waarbij wij alle mogelijkheden aangeven en daarover ons advies uitbrengen. Het gehele traject wordt vanaf de offerte tot aan de oplevering begeleidt door één persoon. Voor alle projecten zorgen wij voor overzichtelijke begroting.

 

ONDERAANNEMERS

Wij beschikken over uitstekende contacten met professionele onderaannemers, met ieder hun eigen specialismen. Voor u betekent dit één aanspreekpunt voor het gehele bouwproces. Een strakke planning van de werkzaamheden draagt bij aan een zo kort mogelijke belasting van uw leefsituatie. Wijzigingen tijdens het bouwproces zijn voor ons geen probleem, dit alles in overleg met de klant.

 

WERKPLAATS

Om u de hoogste kwaliteit te garanderen en bovendien echt maatwerk te bieden, verrichten wij alle voorbereidingen voor het uitvoeren van de werkzaamheden in de timmerwerkplaats. Wij werken met vaktimmerlieden en beschikken over moderne machines, waarmee wij nauwkeurig, snel en op maat volgens uw wensen voor u kunnen produceren.

 

KWALITEIT

Of het nu gaat om het plaatsen van uw nieuwe dakkapel of erker, de verbouwing van uw appartement, het interieur van uw café of misschien zelfs het bouwen van een nieuwe woning: wanneer u een ons inschakelt verwacht u boven alles kwaliteit.

Bennekers Bouwbedrijf streeft altijd naar een optimaal resultaat. Uw wensen en onze adviezen voegen we samen tot een gedegen plan van aanpak. Vervolgens wordt door ons het gehele project begeleid en uitgevoerd. Van bouwtekeningen en vergunningen tot afwerking van wanden, vloeren, badkamer en schilderwerk. Het resultaat? Een tot in de details verzorgd project dat uw verwachtingen zal overtreffen! Dat is tenslotte onze grootste specialiteit: kwaliteit.

 

Heeft u verbouwingsplannen? dan zult u merken dat u bij ons niet alleen een passende offerte krijgt, maar u ervaart ook het vakmanschap van onze mensen en hun enthousiasme om uw verbouwplannen zo optimaal mogelijk uit te voeren.

 

Offerte aanvragen