Vraag direct een offerte aan!
Bouwen met Bennekers dat is vertrouwd!

Renovatie

Een renovatie, restauratie of verbouwing van uw woning, appartement of bedrijfspand is een ingrijpende ingreep. Wij beginnen daarom eerst altijd met het inventariseren van uw wensen, daarnaast wordt de huidige situatie in kaart gebracht. Op basis hiervan wordt de woning vervolgens opnieuw ingedeeld. Dit is een essentieel onderdeel. Door uw renovatie goed te doordenken en slim te bouwen kunt u namelijk veel geld besparen.

JARENLANGE ERVARING IN RENOVATIE

Bennekers Bouwbedrijf werkt met deskundig personeel. Door onze ruime ervaring in renoveren, restaureren en verbouwen zijn wij bovendien in staat om tegen concurrerende prijzen te werken.

VOOR IEDER BUDGET

U kunt bij ons terecht voor een casco renovatie, maar ook voor een luxueuze afwerking. Door goed naar u te luisteren, met u mee te denken en door u alternatieven aan te bieden zijn onze bouwbedrijven in staat om uw woning op vakkundige wijze te renoveren, ongeacht uw budget. Door innovatief te werken is er vaak meer mogelijk dan u denkt.

PLANNING EN UITVOERING

Tijdens de renovatie treedt het door u aangewezen bedrijf op als hoofdaannemer. Wij bewaken het budget, zorgen dat de planning wordt nageleefd, houden contact met de benodigde specialisten en zorgen voor kwaliteitscontrole. Tijdens uw renovatie nemen wij u dus zoveel mogelijk werk uit handen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken.